Regioni

Bogata polja Zapadne Srbije stvaraju idealne agroekološke uslove za uzgoj bobičastog voća izvrsnog kvaliteta.

Loznica

Prijepolje

Prijepolje, Zlatiborski okrug

Prijepolje je opština i grad u Zlatiborskom okrugu, na jugozapadu Srbije. Grad Prijepolje nalazi se u dolini reke Lim, na visini od oko 450 metara, u podnožju planina Zlatar i Jadovnik.

Uzgoj malina predstavlja najrasprostranjeniju poljoprivrednu delatnost ovog kraja, a proizvodnja se tradicionalno odlikuje stručnošću i visokim investicijama.  

Predeli na nadmorskoj visini između 300 i 500 metara veoma su pogodni za intenzivnu proizvodnju kupina i malina. Umereno kontinentalna klima, koja podstiče razvoj poljoprivrednih kultura, održava se zahvaljujući povoljnom geografskom položaju ovog kraja, koji je podjednako udaljen od Jadranskog mora i Panonske nizije, okružen visokim planinskim masivima.

Loznica, Mačvanski okrug

Loznica je opština i grad u Mačvanskom okrugu, na zapadu Srbije. Grad Loznica nalazi se na nadmorskoj visini od 142 metra. Najviša tačka u opštini nalazi se na brdu Gučevo, koje dostiže 770 metara visine.

Umereno kontinentalna klima, blag vetar, pretežno sunčano vreme i obilni resursi vode ovog predela pogoduju uzgoju voća i drugih kultura. 

Pored toga, Mačvanski okrug ima tlo optimalnih svojstava, a u blizini ne postoje veći zagađivači. Plodna zemlja ovog kraja svake godine daje više od 100.000 tona voća. 

Premium kvalitet
iz srca prirode