O nama

Mi smo mlado motivisano preduzeće, koje se od 2015. godine bavi proizvodnjom, preradom i izvozom kvalitetnog smrznutog voća i povrća. Naše sedište nalazi se u Loznici.

Naše vrednosti

Veoma plodno zemljište, na kome raste naše voće, daje nam mogućnost da obezbedimo premium kvalitet svojih proizvoda. Brižljivo biramo najbolje sirovine i tretiramo ih u moderno opremljenom pogonu, kako bismo na tržište izneli proizvode prepoznatljivog kvaliteta.

Svi uzgajivači sa kojima sarađujemo koriste đubriva i sredstva za zaštitu bilja iz naših apoteka i pridržavaju se naših programa zaštite i đubrenja. Naš agronom redovno obilazi polja i pruža stručno savetovanje uzgajivačima. Na taj način možemo da kontrolišemo proizvodnju u svim fazama i da garantujemo higijensku i mikrobiološku ispravnost proizvoda.

Plodovi se žanju kada dostignu kvalitet koji odgovara našim zahtevima. Odmah nakon žetve vrši se hlađenje, kako bi se sačuvali njihova svojstva i hranljive vrednosti. Sa kapacitetima od 50t u pothladi i 1.500t u hladnjači, možemo da odgovorimo na sve potrebe kupaca.

Gotovi proizvodi potpuno su sledljivi – u svako doba možemo utvrditi tačno sa kog polja, tj. od kog uzgajivača potiču.

Naši ciljevi

U narednim godinama želimo da povećamo proizvodnju, kao i da nastavimo rad na unapređivanju kvaliteta, i na tom putu vodimo se sledećim ciljevima:

⦁    BIO sertifikacija
⦁    Global GAP sertifikacija
⦁    Dalje širenje saradnje sa farmerima
⦁    Dalja modernizacija proizvodnih kapaciteta
⦁    Širenje proizvodnih/preradnih kapaciteta
⦁    Pokretanje sopstvenih zasada bobičastog voća
⦁    Razvoj sopstvenog brenda
⦁    Otvaranje proizvodnog pogona tople prerade i proizvodnje džemova

Premium kvalitet
iz srca prirode